OMGEVING VAN SIMPELVELD EN BOSSCHENHUIZEN

‘Aan ’t Boschveld’ is gelegen aan de rand van het landelijke en pittoreske gehuchtje Bosschenhuizen (gemeente Simpelveld).
Het van oudsher boerengehuchtje met ca. 60 inwoners wordt gekenmerkt door karakteristieke Limburgse carréboerderijen rondom een kapelletje.

Bosschenhuizen behoort met zijn ligging van 195 m boven NAP tot de hoogstgelegen dorpjes van Nederland.

U kunt hier in alle rust genieten van alles wat Zuid Limburg te bieden heeft.

Nabij onze accommodatie vindt u talrijke attracties, bezienswaardigheden en mooie steden om te bezoeken. Deze lichten wij uitgebreid toe onder het kopje ‘dagje op pad’.

Ook voor onze sportieve gasten zijn er genoeg uitdagingen te vinden in de nabije omgeving. U kunt bijvoorbeeld eindeloze fietstochten maken door het heuvellandschap, mountainbiken in de bossen, wandelen over veldwegen en door hellingbossen, maar ook zwemmmen (binnen en buiten), klimmen en indoor snowboarden en skiën.

De open weide tegenover de terrassen en appartementen is uitermate geschikt voor kinderen, omdat deze zich in een afgeschermde omgeving bevindt.
Ook is deze weide heerlijk om even lekker te luieren onder een grote boom of gewoon om lekker te genieten van de stilte en het uitzicht op onze schaapjes en het Limburgse Heuvellandschap.

Aan de andere zijde van onze accommodatie bevindt zich nog een weide waar met name de wat grotere kinderen zich kunnen uitleven op de schommels, op de trampoline of met het spelen van een partijtje voetbal.

En dit alles midden in het Limburgse Heuvellandschap! 

Parkstad Limburg heeft tevens de prijs gewonnen van ‘Beste Reisbestemming ter Wereld’ van de Tourism for Tomorrow Award 2016 !!! 
We zijn apetrots dat wij in deze bijzonder mooie regio mogen wonen en hopen dat ook onze gasten genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft.