STEDEN

Een bezoekje brengen aan onderstaande steden is zeker de moeite waard.

Valkenburg aan de Geul,
een toeristische en bijzondere plaats verscholen tussen de mosgroene heuvels (15 km)

Maastricht,
de hoofdstad van Limburg gelegen aan de Maas met prachtige historische gebouwen, moderne architectuur, gezellige binnenwijkjes en vele terrasjes en knusse restaurantjes of ‘kelderkes’ (25 km)

Gulpen,
een gezellig dorpje in het hart van het schilderachtige heuvelland, waar tevens het Gulpener bier gebrouwen wordt (10 km).

Vaals,
bekend om haar Drielandenpunt en tevens hoogste punt van Nederland. In Vaals kun je prachtig wandelen, maar er zijn ook volop mogelijkheden om te winkelen (10 km).

Ook onderstaande markante steden net over de grens in Duitsland en België zijn zeer goed bereikbaar.

Aken,
beroemd om haar kerstmarkt, haar kermis (de Öcher Bend) en natuurlijk haar bisschoppelijke kerk, de Dom van Aken. Aken heeft zowel een modern winkelcentrum als een gezellig historisch gedeelte waar je bijzondere winkeltjes vindt en heerlijk en gezellig kunt eten (15 km).

Monschau,
de parel van de Eifel, met een echte oude stadskern, vele vakwerkhuizen en prachtige geveltjes. Hier waan je je echt in het buitenland (50 km).

Luik (Liège),
een stad met karakter en talloze te ontdekken rijkdommen, levendige wijken, talrijke restaurants en een fantastisch architecturaal erfgoed (50 km).